Fastighetsskötsel i Luleå – För en välskött och trivsam boendemiljö

Att äga och förvalta en fastighet kan vara en krävande uppgift. Det kräver tid, resurser och kunskap för att säkerställa att fastigheten är i gott skick och att de boende trivs. I Luleå finns det dock ett erfaret företag som kan erbjuda skräddarsydda fastighetsskötsellösningar för både stora och små fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Med vårt helhetskoncept kan ni känna er trygga med att er fastighet är i professionella händer.

Samma medarbetare för ett smidigare samarbete

För att underlätta och effektivisera samarbetet erbjuder vi er samma medarbetare vid varje uppdrag, särskilt för bokningar av löpande uppdrag. Genom att ha en kontinuitet i personalen blir medarbetaren bekant med fastighetens specifika behov och kan agera proaktivt för att hålla fastigheten i toppskick. Vi förstår vikten av att skapa en personlig relation och vi strävar efter att erbjuda er en pålitlig och trygg service.

Ett brett utbud av professionella tjänster inom fastighetsskötsel

Vi kan erbjuda er ett omfattande utbud av professionella tjänster för att möta era behov och önskemål. Här är några exempel på de tjänster vi kan tillhandahålla:

  • Trappstädning: Trapporna är en viktig del av fastigheten och påverkar intrycket av den. Våra professionella städare ser till att trapporna hålls rena och fräscha, vilket skapar en välkomnande atmosfär.
  • Gräsklippning och skötsel av grönytor: En välskött gräsmatta och grönområde är inte bara vackert att se på, utan bidrar också till en trevlig utemiljö för de boende. Vi tar hand om allt från klippning till gödsling och bevattning.
  • Snöröjning och halkbekämpning: Under vintermånaderna är det viktigt att hålla gångar och vägar fria från snö och is för att minimera riskerna för olyckor. Vi ser till att snöröjning och halkbekämpning utförs effektivt och säkert.

Utöver dessa tjänster kan vi även hjälpa till med sopning av gångar, rensning av rabatter, fönsterputsning, tillsyn och renhållning av soprum, cykelstall, källare och övriga utrymmen, rensning av brunnar, häckklippning, kontroll av allmän belysning samt byte av namn på dörrar och anslagstavlor vid in- och utflytt. Vi har också en jourtjänst tillgänglig för akuta ärenden som kan uppstå utanför ordinarie arbete.

Vi hjälper även lokaler och kontor med kontorsstädning inom Luleå. 55 Plus säkerställer att ni alltid har fräscha och städade kontor. Läs mer om vår tjänst kontorsstädning i Luleå här

Kontakta oss idag

  • Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2024-07-01 av Elisabeth Lithner.