Trädgårdsskötsel i Luleå

Vill du ha en vacker och välskött trädgård utan att behöva lägga ner tid och ansträngning? Vi erbjuder professionell trädgårdsskötsel för privatpersoner i Luleå. Med vår erfarenhet och expertis tar vi hand om allt från enkel gräsklippning till att se till att din trädgård är representativ under hela säsongen.

Professionell trädgårdsskötsel för privatpersoner i Luleå

Vi erbjuder en bred variation av trädgårdsskötseltjänster i Luleå för att ta hand om din trädgård på bästa möjliga sätt. Våra tjänster inkluderar (vissa av dessa är tilläggstjänster):

Vi kan anpassa våra tjänster efter dina specifika önskemål och behov för att skapa en trädgård som reflekterar din personliga stil och trivsel.

Vår- och höststädning för att bevara trädgårdens skönhet

För att din trädgård ska vara representativ under hela säsongen är det viktigt att genomföra vår- och höststädning. Vi ser till att rensa rabatter, klippa buskar och träd i rätt tid, samt utföra räfsning av löv för att behålla trädgårdens skönhet och göra den redo för den kommande säsongen. Vårt mål är att skapa en trädgård som blomstrar och ger dig glädje och ro.

Hantering av trädgårdsavfall och transport

Efter att vi har genomfört trädgårdsskötsel tar vi hand om trädgårdsavfallet och transporterar det till tippen åt dig. Du behöver inte oroa dig för att hantera eller göra dig av med trädgårdsavfallet själv. Vi ser till att det blir korrekt hanterat och avlägsnat, vilket ger dig en ren och välorganiserad trädgård.

Med vår breda variation av tjänster, vår- och höststädning samt hantering av trädgårdsavfall kan vi skapa en blomstrande och välskött trädgård som du kan njuta av. Kontakta oss idag för att boka våra trädgårdsskötseltjänster och låt oss ta hand om din trädgård med omsorg och expertis.

Kontakta oss idag

  • Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2024-07-01 av Elisabeth Lithner.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.
Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.