Målning och tapetsering i Luleå – Utförd av erfarna seniorer

När det kommer till målning och tapetsering i ditt hem i Luleå kan du lita på 55Plus för att leverera en professionell och kvalitativ service. Vi erbjuder erfarna seniorer som utför målnings- och tapetseringsarbeten med precision och omsorg.

Våra tjänster inom målning och tapetsering inkluderar:

  • Nedtagning av gammal tapet – Vi tar bort befintlig tapet på ett noggrant sätt för att förbereda ytan för den nya tapeten eller målningen.
  • Slipning – För att skapa en jämn och slät yta utför vi slipning där det behövs. Detta bidrar till att skapa en grund för en felfri målning eller tapetsering.
  • Bredspackling – Vi utför bredspackling för att jämna ut ojämnheter och skapa en jämn yta innan målning eller tapetsering påbörjas. Detta ger ett professionellt och felfritt resultat.
  • Tapetsering – Vi erbjuder tapetseringstjänster för både stora och små projekt. Oavsett om det är en vägg i vardagsrummet eller hela huset, kan vi hjälpa till att välja rätt tapet och säkerställa en korrekt och snygg applicering.

Kontakta oss idag för att boka in ditt nästa målnings- eller tapetseringsprojekt och låt oss hjälpa dig att förvandla ditt hem i Luleå.

Kontakta oss idag

  • Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2024-07-01 av Elisabeth Lithner.

Att tänka på
För att kunna nyttja ROT-avdraget så måste du vara ägare till fastigheten vid arbetets utförande. ROT-avdrag går därför inte att nyttja i hyreslägenheter, utan arbetet sker då till fullpris. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör ROT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor.