Jobba hos 55Plus i Luleå

Är du en livlig och positiv senior som brinner för att göra vardagen lite enklare för andra? Då kan det vara just dig vi letar efter! Vi söker individer med en gedigen erfarenhet, stark kompetens och en passion för att göra skillnad, som vill engagera sig extra hos oss.

Oavsett om du närmar dig pensionen, eller om du redan har nått den magiska åldersgränsen och upptäckt att du fortfarande besitter en imponerande mängd kraft, energi och vilja, så är du välkommen hos oss. Visste du att vi även välkomnar ansökningar från dig som ännu inte fyllt 55?

55Plus är ett växande företag och just nu letar vi efter individer med inte bara erfarenhet och kompetens, utan framför allt ett starkt engagemang för att vara med och forma vår verksamhet. Låter det intressant?

Hos oss får du uppleva den nära kontakten med både kunder och kollegor, som kännetecknar ett mindre företag. Här har du möjlighet att påverka din vardag och arbetsliv, och du kan arbeta så mycket eller lite som du önskar. Samtidigt får du den trygghet och styrka som ett större företag kan erbjuda. Låt oss veta om du är intresserad så berättar vi gärna mer!

 

Skicka in din intresseanmälan

 • Dra filer hit eller
  Godkända filtyper: doc, docx, pdf, Max filstorlek: 1 MB, Max antal filer: 2.
   Skicka gärna med ditt CV och personliga brev.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

     Innehållet på sidan senast granskat 2024-07-01 av Elisabeth Lithner.

  Lön
  När du arbetar hos oss så har du en fast timlön, som baseras på din kompetens och uppdragets karaktär. Självklart är din lön och semesterersättning avtalsenliga. Lönen betalas ut månadsvis i efterskott där utbetalning sker den 25:e varje månad. En lönespecifikation skickas hem till dig några dagar innan utbetalning.

  Körersättning
  Körersättning utgår när du tar dig till och från samt mellan kunderna. Ersättningen utgår från skatteverkets regler, mer information finns på Skatteverkets hemsida.

  Försäkring och personlig säkerhet
  Som anställd hos 55Plus är du försäkrad under uppdrag, samt under resa till och från arbete, genom vår försäkring hos Fora som täcker utlägg i samband med skador. Anställningen hos 55Plus är en timanställning och därför ges ingen ersättning för utebliven intäkt. Det är viktigt att notera att du som medarbetare alltid kan tacka nej till ett uppdrag. Utöver försäkringen hos Fora, så har vi en sak- och ansvarsförsäkring hos IF som täcker skador upp till 10 miljoner kronor.

  För oss är det en självklarhet att våra medarbetare kommer hem hela och glada efter sin arbetsdag så därför har vi löpande utbildningar i hur våra tjänster utförs på ett säkert och bra vis.

  Jobbskatteavdrag
  Du får en skattereduktion för arbetsinkomst, jobbskatteavdrag, på dina arbetsinkomster
  Jobbskatteavdraget är inräknat i Skatteverkets skattetabeller som arbetsgivaren använder i samband med löneutbetalningar. Du behöver alltså inte själv ansöka om avdraget.
  Storleken på jobbskatteavdraget beror på hur stora dina arbetsinkomster är och om du är över eller under 65 år vid inkomstårets ingång.

  Mer information och skattetabeller finner du här.