Trädbeskärning i Luleå

Professionell trädbeskärning för Luleås träd

Luleå är känt för sin vackra natur och grönska, och träden spelar en viktig roll i stadens landskap. För att bevara trädens hälsa och skönhet erbjuder vi professionell trädbeskärning i Luleå. Vårt team av erfarna seniorer har expertkunskap och rätt utrustning för att utföra säker och effektiv trädbeskärning.

Anpassade lösningar för olika trädsorter

Luleå har en mängd olika trädsorter som är vanliga i staden, inklusive ekar, bokar, björkar och tallar. Samt att trädgårdar runt om i Luleå är full med vackra prydnadsträd och fruktträd.  Varje träd har sina egna specifika behov när det kommer till beskärning. Vi erbjuder anpassade lösningar som tar hänsyn till trädets art, tillväxtmönster och estetiska krav.

Optimala tider för trädbeskärning i Luleå

Att veta när man ska beskära träden är viktigt för att uppnå bästa resultat. I Luleå är det generellt sett bäst att genomföra trädbeskärning under vintermånaderna när träden är i viloläge. Detta minimerar risken för sjukdomar och skador på trädet. Dock kan viss trädbeskärning utföras under andra delar av året beroende på trädsort och specifika behov. Våra erfarna seniorer kan ge råd om bästa tidpunkt för trädbeskärning baserat på dina träd och deras hälsa.

Fördelarna med trädbeskärning

Trädbeskärning har många fördelar för både trädens hälsa och den omgivande miljön. Genom att beskära döda, sjuka eller skadade grenar kan man förhindra spridning av sjukdomar och skadedjur. Trädbeskärning kan också förbättra luftcirkulationen och ljusinsläppet i trädets krona, vilket främjar en hälsosam tillväxt. Dessutom kan trädbeskärning förbättra trädets estetik och forma det på ett sätt som passar in i sin omgivning.

Kontakta oss idag för att få veta mer om vår trädbeskärningstjänst i Luleå.

Kontakta oss idag

  • Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2024-07-01 av Elisabeth Lithner.

Att tänka på

Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.

Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget. Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

Betalning

Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.