Nytt! Vad kostar fönsterputsning i Luleå? Få eget prisförslag här!

Fönsterputsning i Luleå

Professionell fönsterputsning i Luleå för privatpersoner

Hos oss erbjuder vi professionell fönsterputsning för privatpersoner i Luleå. Med vårt kunniga och erfarna team av seniorer kan du vara säker på att dina fönster kommer att vara skinande rena och ge dig ett klart sikte ut mot omvärlden.

Skräddarsydda fönsterputslösningar för alla fönstertyper

Vi förstår att varje hem är unikt och har olika typer av fönster. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just dina behov och fönstertyper. Oavsett om du har vanliga enkelglasfönster, dubbelglasfönster, svåråtkomliga fönster eller spegelfönster, har vårt team den kunskap och utrustning som krävs för att utföra en noggrann och effektiv putsning.

Professionella tekniker och miljövänliga metoder

Vi arbetar endast med professionella tekniker och använder oss av miljövänliga metoder för fönsterputsning. Genom att använda utrustning såsom teleskopiska stänger och skonsamma rengöringsprodukter, kan vi säkerställa att dina fönster putsas utan att skadas. Våra tekniker har expertkunskap om olika fönstertyper och kan effektivt ta bort smuts, fläckar och fett från glaset, vilket resulterar i en kristallklar finish.

En bekväm och pålitlig service

Vi strävar efter att erbjuda en bekväm och pålitlig service för våra kunder i Luleå. När du bokar vår fönsterputsningstjänst kan du förvänta dig att vårt team kommer på avtalad tid och utför arbetet effektivt. Vi tar hand om allt, från att rengöra både insidan och utsidan av fönstren till att putsa ramar och avlägsna eventuella spindelnät. Du kan luta dig tillbaka och njuta av det klara resultatet utan att behöva anstränga dig.

Sammanfattningsvis kan vi erbjuda dig professionell fönsterputsning för ditt hem i Luleå.

Kontakta oss idag för att boka vår fönsterputsningstjänst och ge ditt hem den uppfräschning det förtjänar.

Kontakta oss idag

  • Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2024-07-01 av Elisabeth Lithner.

Att tänka på
Har ni möjlighet så töm gärna fönsterkarmar från växter och andra föremål i det fall ni har beställt invändig fönsterputs.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.