Söker du hantverkare i Luleå?

När det kommer till snickeriarbeten i ditt hem i Luleå kan du lita på 55Plus för att leverera en professionell och pålitlig service. Våra erfarna seniorer tar sig an en rad olika projekt, från mindre detaljarbeten till totalrenoveringar av ditt hem. Oavsett om du behöver hjälp med en enstaka reparation eller en omfattande ombyggnation, har vi skickliga snickare som kan hjälpa dig.

Våra hantverkare erbjuder ett brett spektrum av tjänster, inklusive:

 • Rivning och uppbyggnad av innerväggar – Om du vill ändra layouten i ditt hem kan våra snickare hjälpa till med att riva befintliga väggar och bygga upp nya för att skapa den önskade ytan.
 • Montering av kök – Vi kan hjälpa till med att montera ditt nya kök och se till att det installeras korrekt och på ett professionellt sätt.
 • Byte av fasad – Om du behöver förnya eller byta ut fasaden på ditt hus, kan våra snickare hjälpa till med att utföra detta arbete på ett noggrant och effektivt sätt.
 • Staketbygge – Vi kan konstruera och bygga staket för att ge både säkerhet och integritet till din trädgård eller tomt.
 • Montering av friggebodar, uterum etc. – Om du vill utöka ditt boendeutrymme kan våra snickare hjälpa till med att montera friggebodar, uterum eller andra tillbyggnader.
 • Altan/trädäck – Vi kan bygga en vacker altan eller trädäck där du kan njuta av utomhuslivet.
 • Till-/ombyggnationer – Våra snickare kan ta hand om olika typer av till- och ombyggnationsprojekt för att förvandla ditt hem enligt dina önskemål.
 • Listsättning – Vi kan installera och sätta dit olika typer av lister för att ge en snygg och avslutad look till dina rum.
 • Dörr-/fönsterbyten – Om du behöver byta ut dörrar eller fönster kan våra snickare hjälpa till med att installera nya och säkerställa korrekt funktion och isolering.
 • Hantverkshjälp hemma – Våra snickare kan erbjuda allmän hantverkshjälp för att lösa olika problem och uppgifter i ditt hem.

Vi är dedikerade att leverera högkvalitativa resultat och en professionell service. Kontakta oss idag för att boka våra snickeritjänster och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina hemmaprojekt!

Psst! Har du sett att vi även erbjuder målning och tapetsering?

Kontakta oss idag

 • Hidden
 • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
 • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2024-07-01 av Elisabeth Lithner.

Att tänka på
För att kunna nyttja ROT-avdraget så måste du vara ägare till fastigheten vid arbetets utförande. ROT-avdrag går därför inte att nyttja i hyreslägenheter. Gäller arbetet en bostadsrätt så är reglerna, för att kunna nyttja ROT-avdraget, att arbetet ska innanför lägenhetens väggar. Målning av balkong i bostadsrätt är alltså inte heller berättigat till ROT-avdrag, utan arbetet sker då till fullpris. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete.
För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör ROT-avdraget direkt på er faktura.
Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor.