• Steg 1 av 2
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Arbeta hos oss på 55Plus i Täby

Vill du vara en vardagshjälte för våra kunder i Täby kommun? Jag söker dig med livserfarenhet som vill sätta lite guldkant på tillvaron med ett socialt och flexibelt arbete. Är du en pigg och glad senior som vill hjälpa våra kunder att få en enklare och trevligare vardag? Du har möjlighet och tycker att det är kul att hjälpa äldre, småbarnsfamiljer, ensamstående föräldrar eller andra som kan ha svårt att få vardagen att gå ihop. Din insats kommer att bli mycket uppskattad då den både underlättar och förgyller livet för dina kunder. Du erbjuds en flexibel arbetsvardag där du själv styr över din arbetstid och vilka uppdrag du tar. Vi värnar om våra medarbetare, är försäkrade och anslutna till kollektivavtal. Eftersom lyhördhet och kommunikation med kunden är mycket viktigt måste du tala flytande svenska. Du bör ha lätt för att socialisera med alla typer av människor samt att du har en känsla för service och ser vad som behövs göras.
Välkommen att kontakta oss

Lämna gärna en intresseanmälan via formuläret så kontaktar vi dig:

Bli medarbetare

 Innehållet på sidan senast granskat 2023-03-01 av Tomas Walberg.

Lön
När du arbetar hos oss så har du en fast timlön, som baseras på din kompetens och uppdragets karaktär. Självklart är din lön och semesterersättning avtalsenliga. Lönen betalas ut månadsvis i efterskott där utbetalning sker den 25:e varje månad. En lönespecifikation skickas hem till dig några dagar innan utbetalning.

Körersättning
Körersättning utgår när du tar dig till och från samt mellan kunderna. Ersättningen utgår från skatteverkets regler, mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring och personlig säkerhet
Som anställd hos 55Plus är du försäkrad under uppdrag, samt under resa till och från arbete, genom vår försäkring hos Fora som täcker utlägg i samband med skador. Anställningen hos 55Plus är en timanställning och därför ges ingen ersättning för utebliven intäkt. Det är viktigt att notera att du som medarbetare alltid kan tacka nej till ett uppdrag. Utöver försäkringen hos Fora, så har vi en sak- och ansvarsförsäkring hos IF som täcker skador upp till 10 miljoner kronor.

För oss är det en självklarhet att våra medarbetare kommer hem hela och glada efter sin arbetsdag så därför har vi löpande utbildningar i hur våra tjänster utförs på ett säkert och bra vis.

Jobbskatteavdrag
Du får en skattereduktion för arbetsinkomst, jobbskatteavdrag, på dina arbetsinkomster
Jobbskatteavdraget är inräknat i Skatteverkets skattetabeller som arbetsgivaren använder i samband med löneutbetalningar. Du behöver alltså inte själv ansöka om avdraget.
Storleken på jobbskatteavdraget beror på hur stora dina arbetsinkomster är och om du är över eller under 65 år vid inkomstårets ingång.

Mer information och skattetabeller finner du här.