Nytt! Vad kostar fönsterputsning i Jönköping? Få eget prisförslag här!

Fönsterputsning  i Jönköping

För dig som söker en pålitlig och kvalitativ fönsterputsning i Jönköping, står 55Plus till din tjänst. Vårt team består av kompetenta seniorer som ser till att dina fönster blir skinande rena och klara.

Vad som ingår när du bokar fönsterputsning i Jönköping

  • Fönsterputsning insidan: Vi ser till att dina fönster blir fria från smuts och fläckar, vilket bidrar till ett ljusare och mer välkomnande inomhusmiljö.
  • Fönsterputsning utsidan: Vi putsar så klart även utsidan för att ta bort vägdamm och pollen.
  • Fönsterkarmar: Rengöring av fönsterkarmar och fönsterbrädor ingår, för att säkerställa att hela fönstret ser rent och prydligt ut.
  • Putsning efter renovering: Idealisk tjänst efter renovering eller byggnation, där vi noggrant avlägsnar byggdamm och andra orenheter från fönstren.
  • Säsongsmässig fönsterputsning: Boka regelbunden fönsterputsning inför varje ny säsong för att alltid ha klara och rena fönster året runt.

RUT-avdrag för alla typer av fönsterputsning

55Plus är ditt självklara val för fönsterputsning i Jönköping. Genom att erbjuda en rad olika fönsterputstjänster ser vi till att möta alla dina behov och önskemål. Dessutom är fönsterputsning berättigat till RUT-avdrag, vilket gör det ekonomiskt fördelaktigt för dig.

Kontakta oss nu via formuläret eller chatten på vår webbplats för att boka eller bli uppringd. Vi ser fram emot att ge dina fönster den glans och klarhet de förtjänar!

Psst! Vill du även ha hjälp med resten av hemmet så erbjuder vi även hemstädning i Jönköping!

  • Skicka e-post till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.Innehållet på sidan senast granskat 2024-07-01 av Thomas Vaern.

Att tänka på
Har ni möjlighet så töm gärna fönsterkarmar från växter och andra föremål i det fall ni har beställt invändig fönsterputs.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.