Målning och tapetsering i Jönköping

Hemmet är en plats där man ska trivas och känna sig bekväm, och färgerna på väggarna spelar en stor roll i detta. På 55Plus förstår vi vikten av detta och erbjuder förstklassiga tjänster inom målning och tapetsering i Jönköping. Med expertkunskaper och en önskan att leverera de bästa resultaten, hjälper vi dig att förvandla ditt hem till en plats som utstrålar stil, komfort och personlighet.

Exempel på vad som kan ingå i tjänsten målning och/eller tapetsering

  • Spackling och slipning: vi tar ned gamla tapeter och gör noggrant förarbete för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.
  • Målning av väggar och tak: Ge ditt hem ett nytt liv med en fräsch färg. Vi garanterar en jämn och hållbar finish som håller över tid. Vi målar med roller eller pensel beroende på din preferens och typ av färg.
  • Tapetsering: Med en mängd olika stilar och mönster, utför vi tapetseringsarbete som ger varje rum karaktär och djup.
  • Målning av fönster och dörrar: Framhäv detaljerna i ditt hem genom noggrann och professionell målning av fönster och dörrar.
  • Målning av exteriöra ytor: Förbättra fasaden med högkvalitativ målning som står emot väder och vind.
  • Små reparationer och förberedelser: Vi ser till att alla ytor är perfekt förberedda för målning eller tapetsering, och utför mindre reparationer vid behov.

Varje projekt inleds med en noggrann konsultation för att förstå dina önskemål och behov. Vi arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att slutresultatet överensstämmer med dina förväntningar och höjer ditt hems estetiska värde.

Nyttja ROT-avdraget för målning & tapetsering i Jönköping

Alla hantverkstjänster är berättigade till ROT-avdrag, vilket gör det ännu mer fördelaktigt att försköna ditt hem. 

För att starta din renovering och uppfräschning, tveka inte att kontakta 55Plus via formuläret eller chatten på vår hemsida. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att förverkliga dina visioner för ditt hem!

  • Skicka e-post till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.Innehållet på sidan senast granskat 2024-07-01 av Thomas Vaern.

Att tänka på
För att kunna nyttja ROT-avdraget så måste du vara ägare till fastigheten vid arbetets utförande. ROT-avdrag går därför inte att nyttja i hyreslägenheter, utan arbetet sker då till fullpris. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör ROT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor.