Häckklippning i Jönköping

Att ha en välklippt och formad häck är inte bara en fröjd för ögat, det bidrar också till en trivsam och ordnad atmosfär runt din bostad. Hos 55Plus i Jönköping utförs denna tjänst av kunniga individer som ser till att din häck är i perfekt skick genom säsongerna.

Vad ingår i häckklippnigstjänsten?

  • Regelbunden häckklippning: Njut av regelbunden och exakt häckklippning som håller din häck i perfekt form. Vi anpassar klippningen efter din häcks art och behov.
  • Formklippning av häck: Vi erbjuder specialiserad formklippning, där din häck kan klippas i önskad form och design.
  • Hälsokontroll av häck: Förutom klippning, utför vi en grundlig hälsokontroll av din häck för att identifiera eventuella tecken på sjukdomar eller skadedjur.
  • Maskiner och verktyg: Vi använder i första hand maskiner som kunden själv tillhandahåller. Om sådana inte finns tillgängliga, är det möjligt att hyra maskiner av oss under klippningarna.
  • Bortforsling av klippavfall: Allt klippavfall samlas upp och bortforslas effektivt, för att lämna din trädgård ren och prydlig.

Våra medarbetare ser till att din häck mår bra och ser bra ut genom sin expertis och öga för detaljer. Vi strävar efter att leverera resultaten enligt dina önskemål, samtidigt som vi ser till att häckens hälsa och välbefinnande bevaras.

Häckklippning i Jönköping med RUT-avdrag

Alla trädgårdstjänster till privatpersoner är berättigade till RUT-avdrag, vilket innebär extra ekonomisk lättnad för dig som kund. 

För att säkerställa att din häck får den vård den förtjänar, tveka inte att ta kontakt med 55Plus via formuläret eller chatten på vår webbplats för att boka en tid eller bli uppringd av oss.

  • Skicka e-post till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.Innehållet på sidan senast granskat 2024-07-01 av Thomas Vaern.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.
Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.