Allt inom städning i Jönköping

När du behöver hjälp med t.ex hemstädning, storstädning eller flyttstädning och söker trevlig och personlig personal är 55Plus ett bra alternativ – en bra städfirma i Jönköping. Vi har erfarna seniorer med lång erfarenhet av städning och som vet hur saker skall ordnas hemma hos er. Viktigast av allt – de tycker om att städa och göra det fint hos dig.

För privatpersoner är de flesta av våra städtjänster godkända för RUT-avdrag 50% – spara halva priset direkt på fakturan. Dödsbostädning är dock ej RUT-berättigat. Mer information om dödsbostädning finns här.

Hemstädning

När tiden eller orken kanske inte räcker till kan vi hjälpa till med det dagliga inom hemstädning. Återkommande städning hemma där du själv väljer hur ofta vi skall komma till dig. Slipp tråkig städning och låt oss göra jobbet åt dig. De flesta väljer var 14:e dag och vi gör vårt bästa för att samma medarbetare kommer till dig varje gång. Läs mer om bra hemstädning i Jönköping här.

Flyttstädning

Är det dags flytta till nytt men du inte har tid att städa upp i gamla boendet? Det är höga krav på en flyttstädning och vi vet vad som krävs för att få den godkänd. Låt vårt städteam hjälpa dig med flyttstädningen i Jönköping! Läs mer om flyttstädning här.

Storstädning

Ibland kan det behövas en storstädning även om man inte brukar anlita någon för återkommande städ. Vi hjälper dig gärna när du känner det är dags att städa upp några gånger per år.  Läs mer om storstädning i Jönköping här.

Även för företagskunder…

Vi har även företagstjänster såsom kontorsstädning och givetvis alla ytor såsom kök, fikarum och omklädningsrum. Skulle du vara intresserad av hjälp med frukost på jobbet kan vi stå till tjänst med det också. Läs mer om kontorsstädning i Jönköping här.Innehållet på sidan senast granskat 2024-07-01 av Thomas Vaern.