Snöskottning för privatpersoner i Jönköping av 55Plus

Visste du att Jönköping får i snitt 25 cm snödjup varje vinter? Det låter inte så mycket men för den med lite tid eller stor uppfart blir det ändå ett stort jobb att hålla gångar och uppfarter snöfria. Låt oss lätta din snöbörda!

Maskiner och redskap – vi använder gärna dina eller så kan vi hyra

55Plus prioriterar användningen av de maskiner som kunderna själva tillhandahåller för snöskottning. Om du inte har tillgång till egna redskap är det dock möjligt att hyra snöslungor och annan nödvändig utrustning direkt från oss under skottningstillfället. Detta garanterar att jobbet blir utfört utan onödiga dröjsmål, oavsett din egen utrustningssituation.

Vårt arbete omfattar:

  • Uppfartsskottning: Vi ser till att din uppfart är ren och framkomlig, vilket minimerar risken för halkolyckor och gör det enkelt för dig att ta dig ut med bilen.
  • Skottning av gångvägar och trottoarer: Gångvägar och trottoarer rensas noggrant för att garantera säker passage för dig och dina besökare.
  • Rensning av snö runt brevlådor och soptunnor: Vi säkerställer att din brevlåda och soptunnor är lättillgängliga och fria från snö.

Nyttja det utökade RUT-avdraget i vinter!

Snöskottningstjänsterna från 55Plus är även berättigade till RUT-avdrag som från och med 2024 höjs från 50 000 kr per person till 75 000 kr, vilket ger ytterligare ekonomisk lättnad. Glöm inte bort att du kan hyra nödvändig utrustning från oss om så behövs.

Vänligen ta kontakt med 55Plus via formuläret eller chatten på vår hemsida för att boka en tid eller bli uppringd för ytterligare information och detaljer. Låt oss ta hand om snön så att du kan njuta av vinterns glädje utan besvär.

 Innehållet på sidan senast granskat 2024-07-01 av Thomas Vaern.