Hemstädning Jönköping

Hemstädning är en viktig del av att upprätthålla en trevlig och inbjudande livsmiljö. I Jönköping erbjuder 55Plus professionella städtjänster av högsta kvalitet för privatpersoner, utfört av vår kunniga personal. Genom att anlita oss för hemstädning kan du vara säker på att ditt hem hålls rent och fräscht, med största hänsyn tagen till både detaljer och önskemål.

Tjänster som ingår i hemstädning i Jönköping med omnejd:

  • Dammtorkning av möbler och inredning
  • Dammsugning av golv och mattor
  • Våttorkning av golv
  • Putsning av speglar
  • Avtorkning av köksluckor och vitvaror
  • Rengöring av badkar/dusch, wc-stol och handfat

Med dessa omfattande städtjänster säkerställer 55Plus att ditt hem inte bara ser rent och snyggt ut utan även är en hälsosam och behaglig plats att befinna sig på. Alla dessa tjänster är dessutom berättigade till RUT-avdrag, vilket gör det ännu mer ekonomiskt fördelaktigt för dig att hålla ditt hem skinande rent utan att behöva lyfta ett finger.

Låt 55Plus i Jönköping ta hand om ditt hem med omtanke och professionalism. Kontakta oss genom formuläret eller chatten på vår hemsida för att boka en tid eller bli uppringd. Ditt skinande rena hem väntar på dig, och vi ser fram emot att hjälpa dig att upprätthålla det.

  • Kontakta 55Plus Jönköping

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2024-07-01 av Thomas Vaern.

Bra att veta om hemstädning

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån det städmaterial ni har i hemmet om inte annat avtalats. Material som är bra att ha hemma är bla dammsugare, golvmopp, hink, microtrasor, skursvamp, wetexduk, diskmedel, såpa, Ajax eller dylikt.

Villkor
Avbokning av inplanerade/bokade uppdrag meddelas senast 48 timmar innan uppdragets utförande. Vid utebliven/senare avbokning faktureras inplanerade/bokade uppdrag.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor. Då lokala avvikelser kan förekomma så ber vi dig att ta kontakt med ditt lokalkontor för mer information.