Kontorsstädning för företag och bostadsrättsföreningar i Jönköping

Välkommen till 55Plus! Vi erbjuder en skräddarsydd lösning inom kontorsstädning för företag och bostadsrättsföreningar i Jönköping. Vår personal står redo att säkerställa att ert kontor eller företagslokaler alltid är rena, prydliga och välkomnande.

Exempel på vad som ingår i vår kontorsstädning:

  • Daglig renhållning: En daglig översyn säkerställer att allmänna utrymmen, arbetsytor och konferensrum alltid är fräscha och redo för en produktiv arbetsdag.
  • Fönsterputsning: Regelbunden fönsterputsning ger klara och strålande fönster och bidrar till en ljus och luftig arbetsmiljö.
  • Golvvård: Vård av olika typer av golvmaterial för att bevara dess skönhet och livslängd.
  • Sanitär rengöring: Grundig rengöring av badrum och kök, med fokus på hygien och renlighet, för att säkerställa en hälsosam arbetsmiljö.
  • Avfallshantering: Effektiv och miljövänlig hantering av allt avfall, med möjlighet till källsortering och återvinning.

Genom att anlita oss för kontorsstädning ser vi till att ni kan fokusera på ert arbete i en ren och trivsam miljö. Vi anpassar städningen efter era specifika behov och önskemål, och ser till att allt utförs med högsta möjliga standard och professionalism.

Att ha en ren och välorganiserad arbetsplats bidrar inte bara till ökad produktivitet och trivsel bland medarbetare, utan också till ett gott intryck hos besökande kunder och affärspartners.

Avslutningsvis garanterar 55Plus att ni får en högkvalitativ kontorsstädning utförd av kompetent personal. Vårt engagemang för kvalitet och detaljer säkerställer att ert kontor alltid framstår i bästa möjliga skick. 

För att boka en tjänst eller få mer information, vänligen ta kontakt med oss via formuläret eller chatten på vår webbplats. Vi ser fram emot att höra från er och att bidra till en renare och mer välkomnande arbetsmiljö för er och era medarbetare.

Psst! Visst vet du att vi även erbjuder fastighetsskötsel av lokaler och BRF i Jönköping?

  • Skicka e-post till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.Innehållet på sidan senast granskat 2024-07-01 av Thomas Vaern.

Vad tycker våra kunder om 55Plus?