Hantverkstjänster i Jönköping

55Plus erbjuder en bred palett av snickeritjänster som utförs av kunniga och pålitliga hantverkare med lång erfarenhet. Vare sig det gäller mindre förbättringar eller större projekt, ser vi till att dina önskemål realiseras med högsta kvalitet.

Exempel på snickaruppdrag där vi kan hjälpa dig 

  • Rivning/uppbyggnad av innerväggar: Vi hjälper dig att skapa nya utrymmen genom att riva eller bygga upp innerväggar, alltid med säkerhet och precision i fokus.
  • Montering av kök: Njut av ett nytt och funktionellt kök med vår professionella monteringstjänst.
  • Byte av fasad: Förnya ditt hems utseende med en fasadbyte utförd med yrkesskicklighet och omsorg.
  • Staketbygge: Skapa en attraktiv och säker omgivning med ett nybyggt staket.
  • Altan/Trädäck: Maximera din utomhusutrymme genom att lägga till en vacker och hållbar altan eller ett trädäck.

För ett hem som speglar din stil och uppfyller dina behov, vänd dig till 55Plus för alla dina snickeritjänster i Jönköping. Alla hantverkstjänster är berättigade till ROT-avdrag, vilket gör ditt projekt inte bara enklare utan även mer kostnadseffektivt. Tveka inte att kontakta oss; låt oss tillsammans förvandla ditt hem till den bästa versionen av sig själv.

Kontakta 55Plus nu via formuläret eller chatten på vår webbplats för att boka eller bli uppringd. Vi är redo att sätta igång med ditt projekt och ser fram emot att arbeta tillsammans med dig!

  • Skicka e-post till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.Innehållet på sidan senast granskat 2024-07-01 av Thomas Vaern.

Att tänka på
För att kunna nyttja ROT-avdraget så måste du vara ägare till fastigheten vid arbetets utförande. ROT-avdrag går därför inte att nyttja i hyreslägenheter. Gäller arbetet en bostadsrätt så är reglerna, för att kunna nyttja ROT-avdraget, att arbetet ska innanför lägenhetens väggar. Målning av balkong i bostadsrätt är alltså inte heller berättigat till ROT-avdrag, utan arbetet sker då till fullpris. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete.
För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör ROT-avdraget direkt på er faktura.
Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor.