Gräsklippning i Jönköping

Att ha en prydlig och välklippt gräsmatta är ett nöje för många, och hos 55Plus kan du vara säker på att din trädgård alltid är i toppskick. Vår kunniga personal står redo att assistera dig i Jönköping, oavsett om din trädgård är stor eller liten.

Vad ingår i vår gräsklippningstjänst?

  • Regelbunden gräsklippning: Håll din gräsmatta vacker och välklippt med vår tjänst för regelbunden gräsklippning. Tidsplanen anpassas efter dina önskemål och gräsmattans behov.
  • Kantklippning: För en fulländad look erbjuder vi kantklippning där kanterna på din gräsmatta klipps noggrant för att ge ett snyggt och professionellt intryck.
  • Ogräsbehandling & gödsling: Vi erbjuder även tjänster som gödsling och mossborttagning, för att säkerställa att din gräsmatta är grön, frisk och fri från oönskade växter.
  • Miljövänlig avfallshantering: Allt klippt gräs och trädgårdsavfall hanteras på ett miljövänligt sätt genom kompostering eller återvinning.
  • Konsultation och rådgivning: Om du behöver råd kring din gräsmattas skötsel och underhåll står vi till tjänst med vår expertis.

Satsa på gräsklippningstjänster från 55Plus för att säkerställa att din gräsmatta alltid är i bästa skick. Genom att anlita oss får du tillgång till pålitlig och professionell service som ser till att din trädgård alltid är vacker och välskött. 

Gräsklippning i Jönköping med RUT-avdrag

Och inte att förglömma, alla trädgårdstjänster hos 55Plus är berättigade till RUT-avdrag, vilket ger en betydande ekonomisk fördel.

För att boka en tid eller få mer information, vänligen ta kontakt med oss via formuläret eller chatten på vår webbplats. 

Vårt team på 55Plus ser fram emot att assistera dig med din gräsklippning i Jönköping!

Psst! Behöver du mer hjälp i trädgården? Vi erbjuder även trädgårdsskötsel i Jönköping!

  • Skicka e-post till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.Innehållet på sidan senast granskat 2024-07-01 av Thomas Vaern.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.