Tillbaka till orter vi söker franchisetagare på...

Är du nästa generations franchisetagare att axla ansvaret för 55Plus i Umeå?


Bli franchisetagare i Umeå

55Plus är ett kraftigt växande bolag inom seniorbemanning. Vi har 40 kontor i Sverige och 10 i Finland och nu satsar vi även i Umeå.

Umeå är en plats med stora möjligheter för 55Plus. Nu söker vi den franchisetagare som ska leda verksamheten mot höga tillväxtmål. Rollen som franchisetagare innebär ett totalansvar för verksamheten i Umeå, såväl mot privatkunder som företagskunder. Det betyder att sälja 55Plus tjänster till kunder och att bygga ett skickligt och motiverat team av seniorer för att bemanna uppdragen.

I nuläget finns ingen verksamhet i området och du har möjligheten att bygga upp ett bolag från grunden, med ett starkt varumärke och en supportorganisation i ryggen. Vi stöttar dig från dag ett – allt för att din startsträcka skall bli så kort som möjligt.

Arbetsuppgifter:
Som franchisetagare inom 55Plus koncept för seniorbemanning så har du ansvar för att bygga en kraftigt växande och lönsam verksamhet som levererar tjänster av hög kvalitet till företags- och privatkunder. Det gör du främst genom att:
• Rekrytera ett motiverat team av seniorer med hög kompetens inom en rad områden såsom städ, trädgård, vaktmästeri, hantverkstjänster och administrativa tjänster
• Proaktivt bearbeta och sälja in tjänster på den lokala marknaden.
• Bemanna uppdragen med rätt medarbetare

Din profil

För att vara med och bygga 55Plus krävs:
• Entreprenörsanda
• Stort driv och god social kompetens
• Ett jordnära ledarskap som förmedlar glädje och energi.

Vidare vill vi att du har fallenhet för och erfarenhet av försäljning, gärna inom bemanning.

För att vår verksamhet ska vara effektiv så jobbar vi med vårt egenutvecklade affärssystem. Att du är väl bevandrad i system, datorer och kommunikationsteknik är därför viktigt. Vidare är det meriterande om du har ett stort kontaktnät i Umeå.

Det här erbjuder vi Dig:
Ett omväxlande och utmanande arbete väntar dig där du både uppskattar och får energi av säljarbete och av att rekrytera medarbetare och bemanna uppdrag. Det kommer vara din insats som avgör om Umeå ska lyckas med sina högt satta mål. 55Plus är ett värderingsdrivet bolag där Stolthet, Engagemang, Entreprenörsanda och Glädje är det som driver vår verksamhet framåt. Om du får energi av innebörden i de orden och har förmågan att förmedla det till kunder, seniorer och kollegor då är 55Plus och du rätt för varandra!

Underlättar Din vardag
Som franchisegivare har vi rutiner och processer på plats som hjälper dig att fokusera på att utveckla din verksamhet. Vi står exempelvis för fakturering av kunder, lönehantering och en stor del av övrig administration.

Eller som vår VD Joakim Borén uttrycker det: ”Om du har drivet, entreprenörsandan och glädjen så ser vi till att ge dig support så att du kan bygga området på det sätt du vill med stor frihet under ansvar.”

Om 55Plus
55Plus är ett tillväxtbolag inom seniorbemanning med hjärtat på rätta stället. Under 2022 växte vi rejält och omsatte 125MSEK med ökad vinst. Idag har vi verksamhet i Sverige och Finland och framöver finns planer på att expandera till ytterligare länder.

Vi levererar högkvalitativa tjänster genom våra erfarna och kompetenta seniorer. Till privatkunder är det främst hushållsnära tjänster, hemtjänst och tjänster inom bygg, målning, etc. Vi utför också en mängd olika bemanningstjänster till våra företagskunder; exempelvis fastighetsskötsel, lokalvård, reception, lager och administration.

Sök tjänsten...
... genom att maila ditt CV till jobb@55plus.se eller via formuläret nedan.

Skicka in ansökan

Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt CV i PDF-format. Obligatoriskt fält.
Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 1 MB.
Ladda upp ditt personliga brev i PDF-format.
Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Har du ej något uppdaterat Cv tillgängligt, hör av dig med dina kontaktuppgifter/LinkedIn-profil så tar vi kontakt med dig.

Vi ser fram emot din ansökan!

Postad på vår webbplats 2017-04-28T17:05:57+02:00.