• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Välkommen till 55Plus

Våra nöjda kunder får hjälp med exakt det de vill ha hjälp med för en rimlig summa pengar. Våra duktiga och engagerade, oftast seniora, medarbetare som uppskattas av våra nöjda kunder får en meningsfull sysselsättning och kan dessutom sätta lite guldkant på tillvaron. Våra professionella och serviceinriktade franchisetagare runt om i landet driver sina verksamheter med kreativitet och gott humör. Detta tillsammans skapar gemensam glädje för oss alla. Bättre kan man inte ha det på sitt jobb!

  • Trygghet

    Vi har naturligtvis både kollektivavtal och försäkringar som täcker sak och person. Vi är även medlemmar i Almega.

  • För alla

    Våra hushållsnära tjänster kompletterar vi med att utföra uppdrag åt företag, organisationer, förvaltningar och ett 30-tal kommuner. Har du behov av assistans i vardagen, inne eller ute, på jobbet eller i bostadsrättföreningen välkomnar vi dig till att ta kontakt och lovar utföra det vi åtar oss på bästa sätt.

  • Gasellföretag fyra år i rad

    Från augusti 2009 då vi startade verksamheten har vi, tack vare nöjda kunder, haft en fantastisk utveckling. Att Dagens industri utsett oss till Gasellföretag år 2014, 2015, 2016 och 2017 är ett kvitto på att vi har gjort ett bra jobb. Dessutom blev vi Gasellvinnare i Skåne 2014!

Vill du veta mer detaljerad information om oss?

Ladda ned 55Plus företagspresentation som PDF

Varför är Gasell viktigt? Lyssna till deltagare och partners på Gasellträffen i Stockholm, våren 2015.

Vi kontaktar dig

Ett enklare liv börjar här. Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra trevliga kontaktpersoner dig med mer information.

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi har vårt huvudkontor i Helsingborg med över 100 lokalkontor i Sverige.

0200-338 950 - Ekonomi
0424-004 852 - Helsingborg
0200-112 555 - Växel

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Bli medarbetare

Vi söker fler pigga och glada seniorer som vill göra vardagen trevligare för våra kunder. Börjar du närma dig pensionen, eller har du kanske redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Visste du att vi även söker efter dig som inte fyllt 55?

 

Läs vidare och ansök