• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ny franchisetagare i Huddinge ger boende och företag chansen till ännu bättre tjänster!

Vi har nu lyckats rekrytera en riktig klippa till vårt redan starka team av franchisetagare. Carlos Lilja heter han och startar nu upp 55Plus kontor i Huddinge. Han är en färgstark profil med en spännande bakgrund och kommer senast från en position som avtalschef inom fastighetsbranschen.

Han har en entreprenöriell ådra och har arbetat med sälj- och marknadsföring i olika former hela yrkeslivet. Carlos har en varm humor och en energi som det sprakar om och han har alltid kundens bästa för ögonen. Så här säger Carlos själv om varför han valde att vara med oss.

”Att valet föll just på 55Plus var ingen tillfällighet efter att ha träffat andra företag i samma nisch. Första gången jag träffade Daniel och Joakim kände jag att det här är människor som brinner för sin sak och har det där drivet jag själv gillar – det klickade som man brukar säga. När jag sedan under introduktionen får träffa alla fantastiska, positiva och vänliga människor i organisationen blev jag superglad. Det känns verkligen som en familj där alla hjälper varandra att nå vårt mål att sysselsätta seniorer i meningsfyllda uppdrag och erbjuda marknaden den fina arbetskraft som rutinerade och arbetssugna seniorer är.
Det känns bra att få vara en del av 55Plus fortsatta resa på marknaden.”

Vi är så glada och tacksamma att han valde oss och önskar honom varmt välkommen!

Besök Carlos i Huddinge här nu direkt!