fbpx
  • Fråga 55Plus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Möt våra nya franchisetagare

Vi har en härlig medvind i 55Plus och trots en lång och svår pandemi har vi lyckats växa oss ännu större och starkare.

Förklaringen är att vi har så många duktiga franchisetagare runtom i landet. Det är drivna entreprenörer som varje dag jobbar hårt för att fortsätta leverera alla de tjänster som underlättar våra kunders vardag. De utmaningar som pandemin har fört med sig har tvingat oss att bli ännu mer lyhörda och kreativa för att lösa kundernas behov, men det har också gett fantastiska resultat.

Intresset för att vara med i vår kedja har heller aldrig varit större än nu. Vi är stolta och glada att kunna presentera hela 7 stycken nya ambitiösa entreprenörer som bara under det senaste halvåret valt att starta som franchisetagare hos oss. Vi hade det stora nöjet att välkomna alla dessa till familjen på vår stora franchisekonferens förra veckan.

Från vänster:
Magdalena Nilsson som tagit över kontoret i Sundsvall (ej i bild)
Roger Seidefors, som nystartar kontor i Nacka
Conny Thornberg som startat nytt kontor i Halmstad
Bevar Taha, som nystartar kontor i Jönköping
Mia Larsson som startat nytt kontor i nordvästra Stockholm
Lotta Sterner, som tagit över kontoret i Sollentuna
Thomas Westberg, som startat nytt kontor i Roslagen