• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ny verksamhetsansvarig 55Plus i nordvästra Stockholm

Vi välkomnar Mia Larsson som kommer att ansvara för Hässelby, Vällingby och Spånga i nordvästra Stockholm.

Vi har bett Mia att berätta om sig själv och sin verksamhet:

För många av oss är det en stor utmaning att få livspusslet att gå ihop. Det är inte alltid man har tid, ork eller kunskap om det som behöver göras. Många kunder uppskattar att vi har ett brett tjänsteutbud vilket underlättar lite extra om man behöver hjälp med lite av varje. I många fall har vi medarbetare som kan utföra flera tjänster vilket leder till en extra trygghet och ett mer personligt bemötande.

För mig är det viktigt att ha både nöjda kunder och nöjda medarbetare. Därför gör vi vårt yttersta för att matchningen mot ditt behov och medarbetarens behov och kompetens ska vara så bra som möjlig, och det är alltid lika kul och inspirerande när man prickar rätt.

Jag har de senaste tre åren jobbat som anställd i branschen, och kände att nu är det dags att kasta sig ut och bli egen företagare. Att jag valde att bli franchisetagare åt just 55Plus, var ett enkelt val då vi delar samma värderingar, och sätter alltid kunder, medarbetare och glädjen i fokus. Och just glädjen blir extra påtaglig när man jobbar med senior arbetskraft som fortsätter att jobba för att de har så mycket mer att ge.

Innan jag hamnade i senior bemanningsbranschen har jag 20 års erfarenhet från att ha varit gårdsföreståndare på några av de fina 4H gårdarna som finns i nordvästra Stockholm.

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om hur din vardag kan bli enklare!

Mia Larsson

Kontakta Mia:
08- 517 13 798